0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Vi sælger ud af vores mælkekander/Pitchere. Frit valg 100 kr. pr stk.

Se her

Om Esprezzo

Danskernes interesse for god kaffe på nye måder har aldrig været større.

Hos Esprezzo mener vi at kaffe ikke ”kun” skal drikkes, den skal opleves, og kaffe er ikke længere ”bare” kaffe. ”Campingkaffen” er skiftet ud med et bredt udvalg af forskellige typer af kvalitetskaffe. Derfor mener vi at danskerne fortjener et bedre og bredere udvalg af såvel kaffe som alle de andre spændende former for drikke og lækkert tilbehør der er med til at forsøde tilværelsen.

Vores succeskriterier for hvad der kan betegnes som en god kop kaffe er ændret markant gennem de senere år. I dag er langt de fleste danskere meget bevidste om, hvilken type kaffe de vil drikke, og der er meget at vælge i mellem. Vores udgangspunkt for den perfekte kaffe(espresso) er der hvor det hele startede, Italien.

Esprezzo profil

Esprezzo tilbyder et bredt sortiment af kvalitetskaffe samt relaterede produkter.
Vi arbejder med udgangspunkt i kaffe der er mixet og ristet i Italien og selvom der findes god kaffe fra mange forskellige steder i verden, så mener vi stadig, at det er Italienerne der har det tætteste forhold til ”rigtig” espresso og en forkærlighed til den ægte autentiske espresso smag.

Esprezzo Vizion

Esprezzo vil være danskernes foretrukne leverandør af kvalitetskaffe og relaterede produkter. For at nå dertil vil vi være konstant opmærksomme på danskernes kaffevaner og hele tiden tilpasse vores produktsammensætning.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til vores produkter er du velkommen til at sende os en mail, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Send os en mail

INTET DIREKTE SALG PÅ ADRESSEN!


Firmaoplysninger
Esprezzo.dk
Rosendalsvej 3 3140 Ålsgårde
CVR-nr.: 30784626