0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Gratis levering ved køb for over 600 kr.  Læs mere her

Opskrifter

Biscotti de Prato

Ingredienser:
• 5 dl mel
• 1¼ dl sukker
• 2½ tsk bagepulver
• ½ tsk salt
• ½ tsk kanel
• ¼ tsk muskatnød
• 2½ dl sødmælk
• 125 g smeltet smør
• 1 æg
• 1 tsk vaniljesukker
• 1 dl stærk kaffe eller espresso
• 175 g chokoladeknapper

Tilberedning:
Bland mel, sukker, bagepulver, salt, kanel, vaniljesukker og muskatnød sammen.
Pisk mælk, smør, æg og kaffe godt sammen.
Hæld mælkeblandingen i de tørre ingredienser og rør det godt sammen, uden at piske for meget. Vend chokoladeknapperne i.

Fyld dejen i muffinsforme, ikke helt til toppen.
Bages ved 180 grader i en forvarmet ovn, i ca 20 min eller til de er færdige. Brug en kødnål til at stikke ned i kagen, hænger der lidt dej, skal de have lidt mere.