0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Gratis levering ved køb for over 600 kr.  Læs mere her

Rengøring af espressomaskinen

Noget af det vigtigste for at din espresso maskine bliver ved med at lave god kaffe er rengøringen.

Det skal du gøre hver gang du har brygget:

Tøm steamrøret for mælkerester (pust lidt damp ud i en klud) og tør det grundigt af efter brug. Lad lidt vand løbe igennem bryghovedet og håndtaget for at skylle kafferester væk

Det skal du gøre rimelig tit:

Rensning:
Selvom du tørrer bryghovedet af efter hver brygning vil der samle sig rester af kaffeolier (og måske kafferester hvis du ikke er grundig) Du kan få mange former for rensebørster til at rense bryghovedet ordentligt og du bør også kigge efter produkter der kan rense maskinen for de sidste urenheder så din kaffe ikke ender med at blive bitter hver gang.

Sørg for at aftørre bryghovedet (der hvor vandet kommer ud) for kafferester.

Afkalkning
Vandet her i landet har et højt indhold af kalk. Så hvis du bruger vandet fra din vandhane (postevand) til brygning af kaffe/espresso – så er det meget vigtigt, at du regelmæssigt afkalker din espressomaskine. Vi anbefaler, at du afkalker din espressomaskine minimum hver 2. måned.
"Urnex Cleancaf" kan klare både affedtning af kaffeolierester og afkalkning i én arbejdsgang. Find det her

Generelt om kaffe