0 0,00 kr

Din indkøbskurv er tom.

Gratis levering ved køb for over 600 kr.  Læs mere her

At skumme mælk til din espresso

For at opnå det bedste resultat… Brug altid frisk kold mælk!

  1. Inden du går i gang med at skumme mælken er det vigtigt at du tømmer damphanen for kondensvand og gammel mælk.
  2. Begynd med at komme mælk i kanden op til ca. 1/3 op med frisk kold mælk, fyld aldrig kanden mere end ½ op da du fordobler omfanget af mælken når det skummer op.
  3. Nedsænk spidsen af damp-røret så det er lige under mælkens overflade.
  4. Luk op for dampen – helt op.
  5. Der vil komme en pulserende hvislen når mælken trækker dampen ind.
  6. Fortsæt med at sænke damp-røret så det hele tiden er lige under overfladen på mælken, ved at skråtstille kanden lidt skaber du en roterende bevægelse I kanden der findeler boblerne og gør skummet endnu mere lækkert.
  7. Stop når mælken når en temperatur på 70˚C (du kan bruge et mælketermometer til at sætte fast på kanden) Husk at slukke for dampen inden du sænker kanden, ellers vil mælken bare sprøjte ud over det hele.


Overskrid ikke de 70˚C da mælken vil begynde at blive brændt og smage ligesom risengrød.

HUSK! Tør damp-røret af efter brug med en ren våd klud.

Generelt om kaffe